Ligging


Casa Esperanza is gelegen in Zuid-Spanje in de provincie Andalusië. Onze vakantiewoning ligt vlakbij de kust van de Costa del Sol in de regio Axarquia ten oosten van Malaga.

Op slechts 4 kilometer van de badplaats Torre del Mar waar je kunt genieten van zon, zee en strand. En binnen 15 minuten ben je in de prachtige natuur van de Axarquía met zijn leuke witte dorpjes. De luchthaven van Málaga is in 40 minuten snel bereikbaar. 

Beheerder van vakantiewoning Casa Esperanza en eigenaar van Restaurant Vino Mio in Málaga

Geboren en getogen in Amsterdam, Hélène begon met haar carrière in de horeca toen ze nog maar 16 jaar oud was. Ze realiseerde zich op die jonge leeftijd al dat het gelukkig maken van andere mensen haar passie was en hoe beter iemand gelukkig maken dan met goed eten en een vriendelijke glimlach!

Dusdanig begon ze haar studies op de Middelbare Hotel School in Amsterdam wat ze in 1993 afrondde en vervolgens de tweede prijs in de Nederlandse Kampioenschappen voor Sommeliers won.

Toen haar studies waren afgerond begon Hélène met het reizen naar verschillende landen om zo veel mogelijk ervaring op te doen en nieuwe talen te leren. Allemaal met maar 1 doel in haar achterhoofd; ooit haar eigen restaurant openen. Tijdens haar reizen kwam ze een geweldige locatie tegen waar ze haar eigen restaurant eindelijk kon opzetten.

En zo, in 2003, opende Vino Mio voor het eerst haar deuren. Sinds 2019 is Hélène de beheerder van vakantiewoning Casa Esperanza.


  • helene
Hoe kom ik er?

 

In een klein uurtje  vanaf de luchthaven Málaga is vakantiewoning Casa Esperanza met je huurauto bereikbaar.

Huurauto reserveren? Wij regelen het voor je! 

  • Ryanair vanaf Amsterdam, Eindhoven, Weeze (Duitsland), Brussel (België)
  • Transavia vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven
  • Vueling vanaf Amsterdam